Referencer

 
Advance
Alzheimerforeningen
Andelsboligforeningen Nygaard
Ballerup Kommune
Børnehaven Ragnarok
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
EliteForsk
Forlaget Citat v/ Pia Olsen
Forskningens Døgn – Styrelsen for Forskning og Innovation
Forum for Arktisk Forskning
Frederiksberg Kommune
Gonzales familierestaurant
Grauballe Bryghus
High Tech
HMN Naturgas
Juel Viborg, Registrerede Revisorer
KAB
KLINDT Træning & Terapi
Københavns Kommune, Børnehaver, Natur og Miljø
LejEnRegnskabschef.dk
Lif – Lægemiddelindustriforeningen
LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade
Lær og Lev
Ofir
Projekthuset Aron
Refluksforeningen
SCA
Spræl
Tigerspring
YouNameIt
Østre Gasværk Initiativet (OGI)
Wunderman

 

“Stine har lavet min virksomheds nye logo og været kvinden bag den krævende proces det er at skabe en virksomhedsidentitet, som Stine så smukt kalder det. Hele processen har været en kæmpe fornøjelse.
Stine er meget proaktiv og holder sig ikke tilbage med at komme med skæve og gode idéer. Hatten af for det ! Stine, du er bare alletiders 🙂
Glæder mig allerede til alle de projekter du kan hjælpe mig og mine kunder med i fremtiden.
Stine Engels DESIGN kan meget varmt anbefales!”

– Dorte Viborg, Registreret revisor. Indehaver af LejEnRegnskabschef.dk, JuelViborg registrerede revisorer og Payroll Denmark ApS

 

“Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Stine om designet af dels Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles digitalt baserede årsberetning, dels en samlet præsentation af vores bacheloruddannelser. Begge opgaver blev løst absolut tilfredsstillende – med høj faglig kvalitet, kompetent sparring, stor fleksibilitet og øje for både det samlede billede og detaljen”.

– Martin Pedersen, Kommunikationschef hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

 

“Stine har hjulpet os med en større opgave, der udviklede sig en del undervejs. En udfordring hun tog i stiv arm og med godt humør. Jeg kan kun sige, at det har været et meget professionelt samarbejde med rigtig god sparring, hvor vores ønsker er blevet hørt og omsat til flot grafisk materiale”.

– Line Laier Brodersen, Lægemiddelindustriforeningen

 

“Stine har en god forståelse for hvordan grafisk design kan understøtte indhold og budskab og er blandt andet ophavskvinde til vores tegning af ‘Huskekagen’ som vi bruger i mange sammenhænge til at markedsføre vores årlige Huskedag. Stine er en sød, pålidelig og dejlig samarbejdspartner”.

– Vita Stensgård Sumczynski, Alzheimerforeningen

 

“Stine har sans for detaljen, gode samarbejdsevner og bidragede med mange gode idéer og kreative løsninger. Stine er god til at bevare overblikket, arbejder struktureret, og så er hun super flink, hvilket har gjort det til en ren fornøjelse at arbejde sammen med hende”.

– Daniel Poulsen, Ofir