Jeg er uddannet Grafisk Designer (BA) fra Mediehøjskolen. Med yderligere en uddannelse som Mediegrafiker og diverse kreative kurser og forløb på kunstskole, har jeg et stærkt udgangspunkt for både at tænke kreativt, strategisk, æstetisk og teknisk.

Stine Engels Henriksen
Stine Engels Henriksen

Jeg er uddannet Grafisk Designer (BA) fra Mediehøjskolen.
Med yderligere en uddannelse som Mediegrafiker og diverse kreative kurser og forløb på kunstskole, har jeg et stærkt udgangspunkt for både at tænke kreativt, strategisk, æstetisk og teknisk.

Jeg er uddannet Grafisk Designer (BA) fra Mediehøjskolen. Med yderligere en uddannelse som Mediegrafiker og diverse kreative kurser og forløb på kunstskole, har jeg et stærkt udgangspunkt for både at tænke kreativt, strategisk, æstetisk og teknisk.

Stine Engels Henriksen